MENÚS I CARTES DE LA ROSTISSERIA LA CRESTA

Entrants i primers plats

Cargols
9.50€

Esqueixada
6.00€

Escalivada
6.00€

Ensaladilla russa
3.80€

Ous farcits
5.90€
(plat de temporada)

Pastís de tonyina
6.80€

Trinxat de la Cerdanya
6.20€
(plat de temporada)

Brou
3.80€
(plat de temporada)

Pebrots Piquillo
6.30€
(plat de temporada)

Crema de verdures
3.40€
(plat de temporada)

Gaspatxo
3.90€
(plat de temporada)

Albergínia farcida
6.40€

Empanada Gallega de tonyina
14.00€
(Bescanó)

Truita
6.80€

Grana
2.90€

Patates amb carn gratinades
6.20€

Amanides

Amanida verda
4.20€

Amanida Formatge
5.20€

Amanida de pasta
5.30€

Amanida d’arròs
5.30€
(plat de temporada)

Arrossos i pastes

Arròs de Verdures
6.30€

Fideuà
6.50€

Espaguetis a la Carbonara
5.30€

Noodles Asiàtics
6.90€

Macarrons
5.30€

Lassanya de carn
5.40€
(a Figueres)

Lassanya de verdures
5.40€

3 Canelons
4.50€
(a Figueres)

6 Canelons
8.20€

12 Canelons
16.40€

Fideus a la cassola
6.80€

Pasta pollo
5.30€

Carns

Pollastre
11.50€

1/2 Pollastre
6.00€

Conill
17.00€

Espatlla de Xai
20.00€

Cap de Llom
20.00€

Cuixa d’ànec
4.80€

Guatlla
2.80€
(a Figueres i Bescanó)

Picantó
4.90€

Botifarra
2.30€

Xoriç
2.30€

Galta de Porc
2.80€

Costelló de Porc
6.80€

Braó de Porc “codillo”
7.50€

Xurrasco de Vedella
6.80€

Cap de Xai
5.80€ (Bescanó i Figueres)

Ventresca
2.50€

Pinxos de pollastre
2.30€

Guisats

Vedella amb Bolets
7.50€ (plat de temporada)

Callos
5.20€
(plat de temporada)

Bacallà a la Musselina d’all
7.90€

Bacallà amb Samfaina
7.20€

Mandonguilles
6.50€

Peus de porc
7.30€

Sèpia amb pèsols
6.50€ (plat de temporada)

Complements

Patates fregides
2.00€

Patates amb allioli
3.00€

Patates braves
3.00€

Patates d’Olot
1.30€
(de carn o formatge cabra i ceba)

Patates amb all i julivert
0.50€

Calamars a la romana
4.80€

Carbassó arrebossat
3.90€

Albergínia arrebossada
3.90€

Croquetes de carn rostida
4.20€

Croquetes de pollastre
4.20€

Croquetes de formatge
4.20€

Croquetes de pernil
4.20€

Xipirons
4.80€
(a Bescanó)

Flamenquins
3.80€
(a Banyoles)

Pollastre Villaroy
4.40€
(a Banyoles)

Aletes adobades
4.20€
(Bescanó)

Nius de patata i llagostí “envoltinis”
3.90€
(a Bescanó)

Delícies de pernil salat
4.80€
(a Figueres)

Fingers de Pollastre
4.50€

Sense gluten

Lassanya verdures o carn

8,95 €

Canelons de carn
8.95 €

Croquetes carn (5 unitats)
5.20€

Patates d’Olot
1.75€
(unitat)

Fingers de Pollastre
5.95€
(a Bescanó i Banyoles)

Barreta de pa
2.20€
(Bescanó)

 

Postres

Bracet de nata

2.50€ (petit)

13.50€ (gran)

Bracet de trufa

2.50€ (petit)

13.50€ (gran)

Crocant de nata
2.50€

Sara
2.80€

Postres sense gluten

Mousse de fruits vermells
3.95€

Mousse de mango

 

Mousse de llimona

 

Tiramisú

 

Pastís de pastanaga

 

Coulant de xoco

 

Mousse de xoco

 

Bracet de crema

 

Bracet de nata

Sara

 

Red velvet

 

Altres complements

A la Rostisseria La Cresta també disposeu de complements com aigua, refrescos, vins, caves, gelats, olives, pa, salses i molt més on  escollir…

Menú