MENÚS I CARTES DE LA ROSTISSERIA LA CRESTA

Entrants i primers plats

Cargols
9.70€

Esqueixada
6.20€

Escalivada
6.20€

Ensaladilla russa
3.80€

Ous farcits
6.30€
(plat de temporada)

Pastís de tonyina
6.90€

Trinxat de la Cerdanya
6.50€
(plat de temporada)

Brou
4.30€
(plat de temporada)

Pebrots Piquillo
6.80€
(plat de temporada)

Crema de verdures
3.40€
(plat de temporada)

Gaspatxo
4.50€
(plat de temporada)

Albergínia farcida
6.50€

Empanada Gallega de tonyina
15.00€
(Bescanó)

Truita
7.00€

Grana
2.90€

Patates amb carn gratinades
6.50€

Amanides

Amanida verda
4.50€

Amanida Formatge
5.50€

Amanida de pasta
5.50€

Amanida d’arròs
5.50€
(plat de temporada)

Arrossos i pastes

Arròs de Verdures
6.50€

Fideuà
6.80€

Espaguetis a la Carbonara
5.30€

Noodles Asiàtics
6.90€

Macarrons
5.50€

Lassanya de carn
5.50€
(a Figueres)

Lassanya de verdures
5.50€

3 Canelons
4.50€
(a Figueres)

6 Canelons
8.40€

12 Canelons
16.80€

Fideus a la cassola
6.80€

Pasta pollo
5.50€

Carns

Pollastre
12.00€

1/2 Pollastre
6.30€

Conill
18.00€

Espatlla de Xai
20.00€

Cap de Llom
25.00€

Cuixa d’ànec
4.80€

Guatlla
2.90€
(a Figueres i Bescanó)

Picantó
4.90€

Botifarra
2.40€

Xoriç
2.40€

Galta de Porc
2.90€

Costelló de Porc
7.00€

Braó de Porc “codillo”
7.50€

Xurrasco de Vedella
7.00€

Cap de Xai
6.00€ (Bescanó i Figueres)

Ventresca
2.80€

Pinxos de pollastre
2.30€

Guisats

Vedella amb Bolets
7.80€ (plat de temporada)

Callos
5.20€
(plat de temporada)

Bacallà a la Musselina d’all
7.90€

Bacallà amb Samfaina
7.20€

Mandonguilles
6.50€

Peus de porc
7.30€

Sèpia amb pèsols
6.80€ (plat de temporada)

Complements

Patates fregides
2.00€

Patates amb allioli
3.00€

Patates braves
3.00€

Patates d’Olot
1.30€
(de carn o formatge cabra i ceba)

Patates amb all i julivert
0.60€

Calamars a la romana
4.80€

Carbassó arrebossat
4.00€

Albergínia arrebossada
4.00€

Croquetes de carn rostida
4.50€

Croquetes de pollastre
4.50€

Croquetes de formatge
4.50€

Croquetes de pernil
4.50€

Xipirons
5.20€
(a Bescanó)

Flamenquins
3.80€
(a Banyoles)

Pollastre Villaroy
4.40€
(a Banyoles)

Aletes adobades
4.20€
(Bescanó)

Nius de patata i llagostí “envoltinis”
4.60€
(a Bescanó)

Delícies de pernil salat
5.20€
(a Figueres)

Fingers de Pollastre
4.80€

Sense gluten

Lassanya verdures o carn

8,95 €

Canelons de carn
8.95 €

Croquetes carn (5 unitats)
5.20€

Patates d’Olot
1.75€
(unitat)

Fingers de Pollastre
5.95€
(a Bescanó i Banyoles)

Barreta de pa
2.20€
(Bescanó)

 

Postres

Bracet de nata

2.50€ (petit)

13.50€ (gran)

Bracet de trufa

2.50€ (petit)

13.50€ (gran)

Crocant de nata
2.50€

Sara
2.80€

Postres sense gluten

Mousse de fruits vermells

Mousse de mango

 

Mousse de llimona

 

Tiramisú

 

Pastís de pastanaga

 

Coulant de xoco

 

Mousse de xoco

 

Bracet de crema

 

Bracet de nata

Sara

 

Red velvet

 

Altres complements

A la Rostisseria La Cresta també disposeu de complements com aigua, refrescos, vins, caves, gelats, olives, pa, salses i molt més on  escollir…

Menú