MENÚS I CARTES DE LA ROSTISSERIA LA CRESTA

Entrants i primers plats

Cargols
8.80€

Esqueixada
5.80€

Escalivada
5.60€

Ensaladilla russa
3.50€

Ous farcits
5.90€
(plat de temporada)

Pastís de tonyina
6.20€

Trinxat de la Cerdanya
6.20€
(plat de temporada)

Brou
3.80€
(plat de temporada)

Pebrots Piquillo
5.80€
(plat de temporada)

Crema de verdures
3.40€
(plat de temporada)

Gaspatxo
3.90€
(plat de temporada)

Albergínia farcida
6.20€

Empanada Gallega de tonyina
12.00€
(Bescanó)

Truita
6.80€

Grana
2.90€

Patates amb carn gratinades
5.80€

Amanides

Amanida verda
4.00€

Amanida Formatge
4.80€

Amanida de pasta
5.10€

Amanida d’arròs
5.10€
(plat de temporada)

Arrossos i pastes

Arròs de Verdures
6.10€

Fideuà
6.20€

Espaguetis a la Carbonara
5.10€

Noodles Asiàtics
6.80€

Macarrons
5.10€

Lassanya de carn
5.40€
(a Figueres)

Lassanya de verdures
5.40€

3 Canelons
4.10€
(a Figueres)

6 Canelons
7.90€

12 Canelons
15.80€

Arròs negre
6.20€

Fideus a la cassola
6.20€

Pasta pollo
5.10€

Carns

Pollastre
10.80€

1/2 Pollastre
5.40€

Conill
16.00€

Espatlla de Xai
18.00€

Cap de Llom
19.00€

Cuixa d’ànec
4.20€

Guatlla
2.50€
(a Figueres i Bescanó)

Picantó
4.70€

Botifarra
2.20€

Xoriç
2.20€

Galta de Porc
2.30€

Costelló de Porc
6.30€

Braó de Porc “codillo”
7.20€

Xurrasco de Vedella
5.90€

Cap de Xai
4.80€ (Bescanó i Figueres)

Ventresca
2.30€

Pinxos de pollastre
2.20€
(a Figueres i Bescanó)

Guisats

Vedella amb Bolets
6.50€ (plat de temporada)

Callos
5.20€
(plat de temporada)

Bacallà a la Musselina d’all
7.90€

Bacallà amb Samfaina
7.20€

Mandonguilles
6.20€

Peus de porc
7.10€

Sèpia amb pèsols
5.80€ (plat de temporada)

Complements

Patates fregides
2.00€

Patates amb allioli
3.00€

Patates braves
3.00€

Patates d’Olot
1.10€
(de carn o formatge cabra i ceba)

Patates amb all i julivert
0.50€

Calamars a la romana
3.90€

Carbassó arrebossat
3.70€
(Bescanó i Figueres)

Albergínia arrebossada
3.70€
(Bescanó i Figueres)

Croquetes de carn rostida
3.70€
(Bescanó i Figueres)

Croquetes de pollastre
3.70€
(Bescanó i Figueres)

Croquetes de formatge
3.70€

Croquetes de pernil
3.70€
(plat de temporada)

Xipirons
4.40€
(a Bescanó)

Flamenquins
3.80€
(a Banyoles)

Pollastre Villaroy
2.90€
(plat de temporada)

Aletes adobades
3.90€
(Bescanó)

Nius de patata i llagostí “envoltinis”
3.90€
(a Bescanó)

Delícies de pernil salat
4.00€
(a Figueres)

Fingers de Pollastre
3.90€

Sense gluten

Lassanya verdures o carn
7.60€

Canelons de carn
7.60€

Croquetes (5 unitats)
4.40€
(diferents gustos)

Patates d’Olot
1.20€
(unitat)

Fingers de Pollastre
5.95€
(a Bescanó i Banyoles)

Barreta de pa
1.50€
(Bescanó)

Pa focaccia o de pagès
9.80€

Postres

Bracet de nata

2.40€ (petit)

12.30€ (gran)

Bracet de trufa

2.40€ (petit)

12.30€ (gran)

Crocant de nata
2.40€

Sara
2.40€

Postres sense gluten

Mousse de fruits vermells
3.85€

Mousse de mango
3.85€

Mousse de llimona
3.85€

Tiramisú
3.85€

Pastís de pastanaga
3.85€

Coulant de xoco
3.85€

Mousse de xoco
3.85€

Esclair de crema
3.85€

Bracet de nata
3.85€

Sara
3.85€

Red velvet
3.85€

Altres complements

A la Rostisseria La Cresta també disposeu de complements com aigua, refrescos, vins, caves, gelats, olives, pa, salses i molt més on  escollir…

Menú