PLATS ESPECIALS PER NADAL

A partir d'avui mateix ja podeu recollir el full amb els plats especials per aquests dies de Nadal i també fer els vostres encàrrecs. 

Per comoditat, també us els pengem per aquí. Recordeu que, com cada any, tenim data límit per a encarregar aquests plats especials! 

Ets celíac? Tots els plats son aptes per a celíacs. Tenim canelons de peix i també d'ànec amb foie sense gluten i la resta de plats no en porten o te l'adaptem per a tu. 

 
 
 
A BESCANÓ, ARA TAMBÉ ENTRE SETMANA!

Degut a tots aquests canvis que estem tenint amb les restriccions, ens hem de reinventar i per això hem decidit que ara també ens trobareu oberts els DIMECRES i DIJOUS  de 10 a 15h a la botiga de BESCANÓ, d'aquesta manera us serà més fàcil arribar a la nostra botiga ja que els caps de setmana hi ha molta més restricció. 

Com sempre, podreu trucar-nos per encarregar al telèfon 972.44.27.26. La resta d'horaris que obrim habitualment tant aquesta botiga com les altres, segueixen igual! Moltes gràcies i molta salut!

____________________________________________________________________________

 

 

Nous Pastissos SENSE GLUTEN

Tenim nous pastissos sense gluten! 

Podeu encarregar pastissos com els de la fotografia aptes per a celíacs. Són de nata i pa de pessic i és de 4 racions. 

 

Recordeu que, a part d'aquest pastís, disposem de molts productes tant per l'àpat com per als postres! 

Ah! I també tenim postres sense lactosa! Consulta'ns!

 

 


Ja tenim els plats de Nadal publicats

Ja podreu trobar a l'apartat de menús/cartes del nostre web, els preus dels plats que elaborem per les festes de Nadal. 

Com cada any, elaborem plats especials tant de primer com de segon, així com els plats i carns habituals que trobeu cada setmana a les nostres botigues.

Recordeu que també podeu encarregar cabrits i garrins a l'ast! 

Aquest any obrim: 24 i 31 matí i tarda, 26 i 1 de gener al matí. El 25 dia de Nadal tindrem tancat. 

 


 

Productes sense gluten

A les nostres botigues, disposem de productes sense gluten per a tots els gustos i sempre treballant amb productes de qualitat. Les nostres carns de sempre, plats habituals o bé plats que s’elaboren especialment amb productes sense gluten com poden ser canelons, lassanya o fins i tot disposem de diferents tipus de pa. Dins el nostre web, podeu trobar a l’apartat dels nostres productes, tot un seguit de plats i complements que disposem aptes per a celíacs. Sinó, als nostres establiments, pregunteu al nostre personal del que disposem aquell dia per a vosaltres.


 

Avís legal