ENTRANTS i PRIMERS PLATS

Cargols 7.50
Esqueixada 5.20
Escalivada 5.00
Ensaladilla russa 3.10                                                                      Ous farcits 4.80 (plat de temporada)
Pastís de Tonyina 5.30
Trinxat de la Cerdanya 4.50 (plat de temporada)
Brou 3.50 (plat de temporada)
Pebrots Piquillo 5.00 (plat de temporada)
Crema de Verdures 3.50 (plat de temporada)
Gaspatxo 3.50 (plat de temporada)
Albergínia farcida 6.00
Mandonguilles 5.00 
Empanada Gallega de tonyina 9.50

AMANIDES

Amanida Verda 3.30
Amanida Formatge 3.50
Amanida de pasta 4.30                                                                Amanida d'arròs 4.30

ARROSSOS I PASTES

Arròs de Verdures 5.00
Fideuà 5.20
Espaguetis a la Carbonara 5.00
Macarrons 4.50
Lassanya de carn 4.90
Lassanya de verdures 4.90
3 Canelons 3.80 (a Figueres)
6 Canelons 7.50
12 Canelons 15.00

CARNS

Pollastre 10.00
½ Pollastre 5.00
Conill 14.50
Espatlla de Xai 17.00
Cap de Llom 17.00
Ànec 17.00
Cuixa d’Ànec 3.80
Guatlla 2.00 (a Figueres i Bescanó)
Picantó 4.00
Botifarra 2.00
Xoriç 2.00
Galta de Porc 2.20
Costelló de Porc 5.80
Braó de Porc "codillo" 6.50
Xurrasco de Vedella 5.80
Cap de Xai 4.20

GUISATS

Vedella amb Bolets 3.90 (plat de temporada)
Callos 5.50 (plat de temporada)
Pollastre al curry amb patates vapor 4.50 (a Bescanó i Banyoles)
Bacallà a la Musselina d'all 7.80
Bacallà amb Samfaina 4.90

COMPLEMENTS

Patates fregides 1.80
patates al forn 2.80 (plat de temporada)
patates amb allioli 2.80
patates braves 2.80
patates d'olot 1.00 (de carn i tambe de formatge cabra i ceba)
patates amb all i julivert 0.50 (a Bescanó i Banyoles)
patates amb carn gratinades 5.50
calamars a la romana 3.50
carbassó arrebossat 3.00
albergínia arrebossada 3.00
croquetes de carn rostida 3.00
croquetes de pollastre 3.00
croquetes de formatge 3.00                                                        croquetes de pernil 3.00 (a Bescanó)
xipirons 4.20 (a Bescanó)
flamenquins 3.80 (a Banyoles)
pollastre Villarroy 2.70 (a Banyoles)
Pollastre arrebossat 3.80 
aletes adobades 3.60
crespells de bacallà 3.50                                                                 nius de patata i llagostí "envoltinis" 3.80 (a Bescanó i Banyoles)
Delícies de pernil salat 3.80 (a Figueres)
Pinxos de pollastre 1.90 (a Figueres i Bescanó)

SENSE GLUTEN

lassanya 6.30
canelons 6.30
croquetes 5.60
nuggets 3.80
patates d'olot 6.40 (8 unitats)
barreta de pa 1.50
panet rodó 1.20

ALTRES COMPLEMENTS

Aigua, vi, refrescos, caves, postres, gelats, olives, salses…

PLATS ESPECIALS NADAL

amanida de salmó 5.30
canelons de peix 5.80
canelons d'ànec amb foie 5.80
plat patès de Nadal i confitura de figues 6.40 
carpaccio de bacallà 5.90
plat de suprema de llagosta i terrina de salmó fumat i llima 6.50
poma farcida amb mousse d'ànec i cremada 5.80 (2 unitats)

pollastre amb gambes en salsa de vi 8.40
1/2 espatlla de xai al forn amb patatones 12.00
cua de rap amb patates confitades 10.80
ànec amb peres 7.60
cuixa de pollastre amb farcit de Nadal 7.90
melòs de vedella amb bolets 8.50
cabrit (10/12 persones) 130.00
garrí (8/10 persones) 110.00

 

Avís legal